SEWphisticated Medlemskap

Du som medlem har tilgang på mengder inspirasjon, eksklusive symønster, pedagogiske instruksjonsfilmer og masse syglede i vårt nordiske syfellesskap.

De riktige ingrediensene rett inn i syrommet ditt

Empty space, drag to resize

Synes du det er vanskelig å finne inspirasjon til hva du skal sy? Og når du først har funnet noe du vil sy, så vet du ikke hvor eller hvordan du skal starte? Ikke bekymre deg - vi har samlet alt dette på en og samme plattform. Slik at du kan bruke tiden din til det du liker best - å sy.

BLI MEDLEM OG FÅ

3 mnd for 99 kr

deretter 249 kr/mnd uten bindingstid

Empty space, drag to resize

 Lær av utdannede designere

 Få inspirasjon & motivasjon

 Prosjekt i ulik vanskelighetsgrad

 Mønster & instruksjonsfilmer

 Praktisk oppslagsverk

 Nordisk sycommunity

Dette får du

Innholdet hos oss er delt inn i kategorier. Kategoriene har hver sin farge slik at du lettere kan navigerer rundt på siden. Les mer nedenfor om de ulike kategoriene.

Inspirasjon

Vår inspirasjonsbank består av moodboards, tips og triks for enkel og holdbar søm og tilbehør og så mye mer.

Prosjekt

Våre prosjekter består alltid av vanskelighetsgrad, inspirasjon, oversikt, sømbeskrivelse og symønster.

Filmer

Instruksjonsfilmer som er lette å følge, men som tar dine prosjekter til neste nivå. Fra sømmer til teknikker.

Empty space, drag to resize

Redesign

Vi viser deg hvordan du enkelt kan transformere klesplagg og rester slik at de får nytt liv. 

Oppslag

I oppslagsverket har vi samlet alt du trenger for å enkelt gjennomføre alle prosjekt.


DETTE ER DIN INVITASJON

til vårt sycommunity

Utover inspirasjon, kunskap og syglede, så tilbyr SEWphisticated et nordisk sycommunity for deg som er eller blir medlem.

Her deler vi inspirasjon, lærer, hjelper og heier på hverandre. Du som medlem kan dele dine prosjekt, spørsmål eller tanker og få direkte tilbakemelding fra Elinor, Rakel og de andre medlemmene.

Bli kjent med likesinnede og vær en del av fellesskapet som sammen ønsker å bidra til en mer bærekraftig moteverden.

Are you SEWphisticated? 
#IamSEWphisticated.

 Nordisk sycommunity

 Inspirasjon, kunskap & motivasjon

 Tips, råd & tilbakemeldinger

 Del & delta så mye du selv ønsker

Inspirasjonsbank

Start i inspirasjonsbanken

I inspirasjonsbanken finner du blant annet moodboards, tips og triks for enkel og holdbar søm. Her finner du tips til gode tilbehør og hvordan du kan bruke disse. Banken vokser stadig og er ment å være litt ekstra inspirasjon for deg som ønsker å komme i gang med et nytt prosjekt, eller for deg som trenger inspirasjon til å fortsette.

Prosjekter

Kom igang med et prosjekt

Våre prosjekter viser alltid en tydelig vanskelighetsgrad slik at du enkelt kan velge et prosjekt som passer deg der du er akkurat nå. Felles for alle prosjekt er inspirasjon til å lage noe helt personlig, en oversikt over selve prosjektet, en nøye utarbeidet og testet sømbeskrivelse og symønster.

Filmer

Filmer som gjør det enkelt

Vi lager instruksjonsfilmer som er lette å følge, men som tar dine prosjekter til neste nivå. Her finner du filmer på alt i fra hvordan du syr ulike typer sømmer, til hvordan du syr halutringning med belegg.

VERDEN ER

din runway

Med medlemskap hos oss, vil du lære hvordan du skaper en bærekraftig, sofistikert og tidløs garderobe, som gjenspeiler din personlige stil. En garderobe du vil være stolt av - i lang tid fremover.

Vi mener at riktig kvalitet i verktøy og materialvalg fører til at du skaper plagg som kan leve lenge. Dette er et viktig bidrag til en mer miljøbevisst fremtid. Vi lærer deg ulike teknikker, tips og triks for at du skal kunne skape dine helt unike klesplagg med din personlige stil, og fremdeles være bærekraftig. #IamSEWphisticated.

 Sy din egen, personlige garderobe

 Opplev mestringsfølelse og syglede

 Føl på stolthet i å skape noe som varer i mange år fremover

 Bli en del av en miljøbevisst, kunskapsrik og inspirerende Community

Spoiler alert!

Empty space, drag to resize
"Wow! Kanskje det bare er meg, men dette var veldig mye bra i en kort video. Må prøve det ut og se om det er like enkelt å gjennomføre :)"
Empty space, drag to resize
(Det er enkelt. Vårt mål er å nemlig å gjøre det enkelt for deg å oppnå et eksklusivt resultat.)

Redesign

Transformer med redesign

 Vi viser deg hvordan du enkelt kan transformere klesplagg og rester slik at de får nytt liv. 

Helse for hode og helse for klode

Empty space, drag to resize
For oss er ikke søm «bare en hobby». I tillegg til å være et bidrag mot et mer bærekraftig tekstilforbruk, så er søm også viktig for vår personlige mentale helse. Når vi syr stimuleres flere av våre kognitive funksjoner; Vi er konsentrerte, løser problemer og gledes over fremgang. Pusten vår blir jevnere og roligere, og hverdagsstresset slipper taket.

Oppslagsverk

Finn svar i oppslagsverket

Vi vet hvor frustrerende det kan være å måtte søke rundt på diverse nettsider for å finne svar når noe. Noe som kanskje til og med stopper opp din kreative prosess og tilfører frustrasjon der det kun er plass for skaperglede. Derfor har vi laget et oppslagsverk til deg slik at du får alle løsninger på en og samme side.Du skal ikke trenge å søke rundt på alle mulige sider etter svar. I oppslagsverket har vi samlet alt for deg.

Community

Vårt nordiske sycommunity

I vårt sycommunity deler vi inspirasjon, lærer, hjelper og heier på hverandre. Du som medlem har mulighet til å dele dine prosjekter, spørsmål eller tanker i kommentarene eller i egne innlegg på siden. Bli kjent med likesinnede og vær en del av fellesskapet som sammen ønsker å bidra til en mer bærekraftig moteverden.

Are you SEWphisticated? #iamSEWphisticated.

Are you? #IAMSEWphisticated

Fellesskapet venter på deg

Fellesskapet venter på deg

Syfellesskapet hvor vi deler inspirasjon, kunnskap, tips og triks med deg som har en symaskin. Med tilgang på det beste markedet tilbyr av symaskiner, spesialutstyr og masse spennende sytilbehør, så inviterer vi deg nå inn i fellesskapet; Velkommen til SEWphisticated.