Kontakt oss

Fornavn
Etternavn
E-postadresse
Melding
Thank you!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva gjør SEWphisticated annerledes enn andre syplattformer?

Vi er fagfolk med lang bakgrunn innenfor mote og søm. Vi har dessuten tilgang på det beste av utstyr i form av symaskiner og tilbehør. 

Med oss kan du være trygg på at du lærer å sy med de riktige teknikkene, og at du har stor mulighet til å utvikles.

Hvor ofte kommer det nytt innhold?

Vi legger opp nytt innhold hver uke. Det kan variere om dette er inspirasjon, et syprosjekt, en instruksjonsvideo eller noe annet spennende.

Hva er bindingstiden?

Medlemskapet vårt har ingen bindingstid. Det vil si at du melder deg inn og kun betaler måned for måned. Du kan når som helst si opp ditt medlemskap ved å logge deg inn på din konto. 

Jeg ønsker å melde meg av

Det er trist å se deg gå, men du er alltid velkommen tilbake igjen! For å avslutte ditt medlemskap hos oss må du selv logge deg på og gjøre dette under "Meg" og deretter "konto". Her finner du en knapp hvor du enkelt avslutter medlemskapet.

Hva slags syprosjekter tilbyr dere?

Vi har som mål å kunne tilby en stor variasjon av syprosjekter, slik at alle kan finne noe de ønsker å sy. Fokus ligger på klær og mote. Dvs. topper, skjørt, vesker osv.

Lager dere mønstre?

SEWphisticated er en syskole online. Vi selger ikke mønstre, men vi tilbyr syprosjekter som er enkle for deg å følge når du syr.

Jeg kan ikke sy. Er dette for meg?

Absolutt! Vi har laget vårt innhold slik at det passer til deg som er helt ny - men også til deg som har mye erfaring.

Hva menes med "Community"?

Inne i medlemskapet har du som medlem mulighet til å inspireres og til å inspirere. I vår community deler vi våre syprosjekter, tanker eller spørsmål. Her har du som medlem tilgang på eksperthjelp - vi er kun noen tastetrykk bort!

Er dere kun nettbasert?

SEWphisticated er en nettbasert syskole, men ser ikke bort ifra at vi kan arrangere fysiske møter eksklusivt for medlemmer i fremtiden.

Har dere tips på symaskin?

Dersom du ønsker råd og tips om symaskin, kan du gjerne kontakte oss på hello@sewphisticated.no så henviser vi deg videre til en av våre dyktige symaskineksperter. 

Hvem driver SEWphisticated?

Scandinavian Home Products AS er eier av SEWphisticated og har vært i symaskinsbransjen siden 1993. Vi er eksperter på kvalitetssymaskiner og tilbehør med forhandlere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Våre syeksperter Rakel og Elinor driver den delen av selskapet som er denne syskolen. Du kan lese mer om dem under "Om oss".

Er dere interessert i samarbeid?

Absolutt. Vi er alltid åpne for å samarbeide med andre syinteresserte. Ta kontakt med oss på mail hello@sewphisticated.no så tar vi det derfra.