Bli inspirert av...
JakkeHACK i denim
SEWhack fra et Vogue-mønster
Mood board
Tips! Når du ser noe som inspirerer deg, ta vare på bildet/skissen/ideen og sett det sammen til et mood board. Dermed har du et supert utgangspunkt for ditt neste syprosjekt!

Vi begynner alltid med et mood board. Vi finner inspirasjon og ideer i magasiner, på nett, i bøker og ute på gaten. Mood boardet klippes og settes sammen, og gir oss inspirasjon og en overordnet plan for hva vi vil lage. Deretter skisser vi ned ideer før vi begynner med symønsteret.
Kort jakke med krage og slag.
SEWhack fra frakkmønster.

Vi har brukt et mønster fra Very Easy VOGUE, og endret volumet, lengden og ermene for å lage en kort, kul denimjakke.
Write your awesome label here.
Etter alle våre år i moteindustrien, vet vi akkurat hva slags kvalitet vi ønsker på en denimsøm. Denimfabrikkene vi har jobbet med, har mange ulike symaskiner som er spesialisert på hver enkelt syoperasjon. Vi ble derfor kjempegira da vi nå fikk tilgang til maskinen Janome EasyJeans! Den gjør alt. Maskinen er skikkelig stødig og robust, selv om den er liten og nett å håndtere. Den syr pent og presist gjennom mange lag denim, og det finnes et stort utvalg av  syføtter som passer til maskinen. Dermed gjør denne mekaniske hjemmesymaskinen alle jobbene vi trenger til avanserte plagg og design. 
Vi liker å sy denimstoff med trådene Wonderfil Konfetti og WonderFil Spagetti. Til denimsømmer bruker vi Spagetti som overtråd og Konfetti som undertråd. Til indre sømmer bruker vi Konfetti både som over- og undertråd. På enkelte sitninger brukte vi også den tykke Spagetti både som over- og undertråd. EasyJeans sydde alt sammen like presist.